Generalitat de Catalunya - www.gencat.catAquest web ja no és operatiu. Accediu a www.icgc.catInici  >   Fons històrics - Cartoteca  >   Catàleg de llibres

Catàleg de llibres

Cerqueu al catàleg de la biblioteca de la Cartoteca de Catalunya

 

Sobre la Biblioteca

A la biblioteca de la Cartoteca de Catalunya hi podeu trobar llibres antics i moderns relacionats principalment amb temes de producció cartogràfica, història de la cartografia, monografies diverses i una col·lecció molt completa de tot tipus d'atles. Es complementa amb una hemeroteca també relacionada amb aquestes àrees temàtiques.

Conté algunes biblioteques particulars especialment riques en continguts territorials com ara la de Josep M. Puchades (1913-1982) on hi ha inclosa part de la biblioteca del geògraf Pau Vila (1881-1980); la de Gonçal de Reparaz (1901-1982) amb llibres de geografia i història de Catalunya i el Perú; la de Josep M. Domènech, que reuneix un fons exhaustiu molt important de llibres de temàtica de geografia i història de Catalunya, sobretot d'àmbit local; la biblioteca de viatges d'Isidre Carné; la de l'editorial Montblanc; o la biblioteca de l'enginyer Albert Serratosa.

 

Enllaços


Web ICGC 1.0 © 2015 Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, NIF Q-0801980-D

Avís Legal | Galetes | Sobre el web | Accessibilitat | Política ambiental i de seguretat i salut laboral